(+30) 210 46 50000     (+30) 6973 99 33 88   

maine winter wedding

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

 

Ποιος είπε ότι οι καλύτεροι γάμοι γίνονται το καλοκαίρι;! Ειδικά σε μία ευλογημένη χώρα όπως αυτή που ζούμε, που οι 12 μήνες χωρίζονται σε τέσσερις μοναδικές εποχές, τη μία πιο όμορφη από την άλλη, το «μυστικό» είναι να εκμεταλλευόμαστε ό,τι η καθεμία από αυτές μας προσφέρει απλόχερα. 

Μπορεί οι χειμωνιάτικοι γάμοι να μην συνηθίζονται στην Ελλάδα, όμως εφόσον οργανωθεί σωστά και με γούστο, ένας γάμος με βροχή ή ακόμα και με χιόνι μπορεί πραγματικά να ξεχωρίσει και να μείνει αξέχαστος.


Τα σημαντικά «υπέρ» του χειμωνιάτικου γάμου είναι ότι πολύ πιο εύκολα βρίσκει το ζευγάρι διαθέσιμες ημερομηνίες τόσο σε εκκλησίες όσο και χώρους δεξιώσεων τέτοια εποχή και ότι οι τιμές -ειδικά στους χώρους- είναι κατά κανόνα χαμηλότερες. Ωστόσο, και οι καλεσμένοι σας θα έρθουν με περισσότερο ενθουσιασμό στον γάμο σας, ο οποίος δεν θα είναι απλά ένας από τους πολλούς του Καλοκαιριού, αλλά θα αποτελέσει το event του Χειμώνα.

Στην περίπτωση χειμερινού γάμου η καλύτερη επιλογή ώρας είναι το μεσημέρι ή νωρίς το απόγευμα , παράλληλα, εκείνες τις ώρες υπάρχει το καλύτερο φως για να βγουν υπέροχες φωτογραφίες, καθώς υπό τον εκτυφλωτικό καλοκαιρινό ήλιο ή μέσα στο σκοτάδι του βραδιού, οπότε γίνονται οι περισσότεροι γάμοι το καλοκαίρι, είναι δυσκολότερο για τον φωτογράφο να δημιουργήσει ατμοσφαιρικές εικόνες.

Τον χειμώνα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα .Ο στολισμός της εκκλησίας και της αίθουσας μπορεί να είναι χριστουγεννιάτικος, αν ο γάμος γίνει το Δεκέμβριο. Την ημέρα των ερωτευμένων, υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αρχίσετε την κοινή σας ζωή την ημέρα της αγάπης! Εκμεταλλευτείτε το χειμωνιάτικο τοπίο και στολίστε την εκκλησία με τα ζεστά γήινα χρώματα του χειμώνα. Δημιουργήστε με την φαντασία σας κάτι διαφορετικό. Θεματικά, επίσης θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεχωριστές επιλογές. Στολίστε τα τραπέζια με απλά λουλούδια ή κεράκια μπορείτε να στηριχθείτε  σε χειμωνιάτικα μοτίβα, όπως πορτοκάλια, μπαστουνάκια κανέλας, βελούδο και γενικά γήινα υλικά και χρώματα που μπορούν να δώσουν και αυτά μια ρομαντική νότα.

 Επίσης, το νυφικό μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακότερο σε σχέση με το ανάλαφρο και απλό νυφικό που απαιτεί ο γάμος του καλοκαιριού δίπλα στη θάλασσα. Τα σχέδια των νυφικών που προορίζονται για χειμερινούς γάμους συνοδεύονται από μοναδικά αξεσουάρ (ομπρέλες, γάντια, καπέλα, μπολερό, γουνάκια κ.α.), τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε για μια ξεχωριστή εμφάνιση, την οποία ίσως να συμπληρώνουν ένα ζευγάρι μπότες, αντί για τις κλασικές νυφικές γόβες , ενώ και τα μαλλιά της νύφης μπορούν να αφεθούν ελεύθερα χωρίς να τη ζεσταίνουν.

Το Φαγητό: Γλυκόξινες γεύσεις, πικάντικες νότες, έντονα μπαχαρικά με μεθυστικές μυρωδιές, χοιρινό ή σολομός που καλό είναι να αποφεύγονται το καλοκαίρι, τώρα είναι η εποχή τους. Προτιμήστε σαλάτες αλλά και φρούτα εποχής, όπως λάχανο, μήλα, μανταρίνια, δαμάσκηνα. Ένα ζεστό κοκτέιλ με βάση ένα χειμωνιάτικο λικέρ και σοκολάτα ή βότανα του βουνού, θα είναι το απόλυτο χειμερινό welcome drink και φυσικά Σοκολάτααααα!!! Ποιος δεν τη λατρεύει; Ενώ το καλοκαίρι δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σχεδόν πουθενά λόγω καιρικών συνθηκών, τώρα όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά επιβάλλεται! Στις μπομπονιέρες, στα wedding favors, στο καλωσόρισμα, στο candybar, παντού. Κάντε τον γάμο σας γλυκό και σοκολατένιο. Θα τον λατρέψουν και θα τον θυμούνται όλοι ευχάριστα!

Και τέλος ο μήνας του μέλιτος.Ένας χιονισμένος χειμερινός προορισμός, για ρομαντικά βράδια μπροστά από το τζάκι, χαλάρωση και ξεκούραση που τόσο έχετε ανάγκη! 

Επικοινωνία

Πολυχώρο Κτήμα Leo
Υπεύθυνος Νίκος Βλαχόπουλος
Τηλ.: 2104656700 Κιν.: 6973993388
Ζαχαροπλαστείο Leo
Υπεύθυνος Λεωνίδας Βλαχόπουλος
Τηλ.: 2104650000 Κιν.: 6981772462
email :