(+30) 210 46 50000     (+30) 6973 99 33 88   

Το “Leo” catering προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για όλους τους τύπους εκδηλώσεων. Κλασικές αλλά και πιο δημιουργικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, ευφάνταστα πιάτα της μεσογειακής και φινετσάτες ιταλικές συνταγές.

Έχουμε την δυνατότητα να προετοιμάσουμε πιάτα της κινέζικης ή πολυνησιακής κουζίνας. Βρίσκονται επίσης στη διάθεσή σας και δοκιμασμένα πιάτα Βarbeque. Για να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα στο δικό σας γούστο.

Οι εκλεκτές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, η πολύχρονη εμπειρία και το έμπειρο προσωπικό μας, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή. Ανάλογα με τη δική σας ξεχωριστή περίσταση, οι άνθρωποι μας θα αναλάβουν να φροντίσουν  επιμελώς για την άψογη εμφάνιση που απαιτεί η  εκδήλωσης σας.

Εκτός από τα παραπάνω προετοιμάζουμε όλα τα είδη ζαχαροπλαστικής, όπως τούρτες και άλλα γλυκά κεράσματα που εσείς επιθυμείτε για να πλαισιώσουν γευστικά την εκδήλωσή σας. Ότι και να επιλέξετε, τα εδέσματα μας είναι φρεσκομαγειρεμένα και έχουμε την δυνατότητα ζωντανής παρουσίασης πολλών πιάτων που ετοιμάζονται μπροστά σας.

Το  “Leo”  catering μετατρέπει κάθε κοινωνική ή επιχειρηματική εκδήλωση σε ένα αξέχαστο γεγονός. Γνωρίζουμε ότι κάθε δεξίωση, πάρτι ή επαγγελματική συγκέντρωση έχει τις δικές της ανάγκες. Αγαπάμε τη δουλειά μας, εργαζόμαστε με πάθος δίνοντας στην δική σας ευτυχισμένη και ξεχωριστή στιγμή τη γεύση που της αξίζει.

Με μια γρήγορη ματιά

Οι Χώροι Μας

 

Επικοινωνία

Πολυχώρο Κτήμα Leo
Υπεύθυνος Νίκος Βλαχόπουλος
Τηλ.: 2104656700 Κιν.: 6973993388
Ζαχαροπλαστείο Leo
Υπεύθυνος Λεωνίδας Βλαχόπουλος
Τηλ.: 2104650000 Κιν.: 6981772462
email :